ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ 2021

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΕΔΩ    ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΕΙ/ΤΕΙ 2021

ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΟΚΤΑΨΗΦΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ
ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΥΤΗ ΠΟΥ  ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ) ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΊΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ
ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΕΤΕ.

»…Από εκείνη την ώρα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου

http://results.it.minedu.gov.gr  πληκτρολογώντας

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων

(Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

ΕΦΟΣΟΝ ΠΕΣΕΙ Ο SERVER , ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΧΕΙΟ (ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

ΠΑΤΗΣΤΕ CTRL F ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ 2021

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ 2021 – ΑΠΑΝΤΑ


ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΡΧΟΣ ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.

23 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ 2021”

  1. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ medschoolsgr@gmail.com
    ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΑΣ

  2. Κυριε μαριε να κανω μια ερωτηση.. γιατι οταν παταω τον συνδεσμο των αποτελεσματων μου εμφανιζει αποτελεσματα πανελλαδικων 2021 αφου δεν εχουν ακομα ανακοινωθει;

  3. Υπαρχει περιπτωση να βγουν σημερα τα αποτελεσματα;επειδη οι ελλαδικες ιστοσελιδες αναφερουν οτι τα αποτελεσματα θα δημοσιευτουν παρασκευη ή ακομα και δευτερα.Ευχαριστουμε πολυ για την συνεχη υποστηριξη και πληροφορηση

  4. Καλημέρα. Με βάση τον Πίνακα των Βάσεων που δημοσιεύσατε, 3 υποψήφιοι, ο πρώτος Ιατρικής Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Οδοντιατρικής Θεσσαλονίκης έχουν βαθμό πρόσβασης 20. Πως γίνεται αυτό εφόσον με βάση του βαθμούς πρόσβασης για Ελλάδα (για το Πλαίσιο 16) που δημοσιεύτηκαν από το Υπουργείο στη Κύπρο, μόνο ένα άτομο είχε 20!
    Μπορείτε να μου δώσετε κάποια εξήγηση σας παρακαλώ?

  5. Κυριε Μαριε Μπορειτε να μας πειτε πως μπορουμε να βρουμε τον κωδικο της αιτησης του ιουλιου για την ελλαδα γιατι δεν το φωτοτυπησαμε και τωρα δεν μοορουμε να δουμε τα αποτελεσματα
    Ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες
    Γεωργια

  6. Χαιρεται κ. Μαριε. Οι εκτιμησεις σας ηταν σχεδον με ακριβεια (της Ιατρικης που ελεγξα). Μπραβο σας και σε ευχαριστουμε πολυ για τη στηριξη!!!

  7. Σε ανάρτηση μου στη σελίδα σας «ΑΠΑΝΤΑ 2021″ ημερομηνίας και ώρας: 23 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2021 ΣΤΟ 8:05 ΠΜ, αναφέρω συνοπτικά ότι: «Από την εμπειρία που είχα φέτος (ως πατέρας υποψήφιου) με τη διαδικασία στατιστικής επεξεργασίας των αποτελεσμάτων των παγκύπριων εξετάσεων και με βάση βασικές γνώσεις, διαπίστωσα ότι η διαδικασία προκαλεί σημαντικές στρεβλώσεις στα αποτελέσματα και κατά συνέπεια αδικίες» και εξηγώ με πιο πολλές λεπτομέρειες πως κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα. Συμπέρασμα με το οποίο συμφωνήσατε απόλυτα. Αυτά δεν τα έγραψα γιατί δεν πέτυχε το παιδί μου (πέτυχε Ιατρική Κύπρο και Ελλάδα-δεύτερη προτίμηση) αλλά γιατί πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες από τώρα που είναι νωρίς, να αλλάξει αυτό το σύστημα.

    Εισήγηση μου και παράκληση μου προς εσάς, ως ειδικού σε θέματα ανάλυσης των αποτελεσμάτων των εξετάσεων, είναι να αναλάβετε πρωτοβουλία π.χ. μαζί με την Μαθηματική Εταιρία, την ΟΕΛΜΕΚ ή όπως αλλιώς νομίζετε και να απευθυνθείτε στο Υπουργείο για να επαναξιολογήσει μαζί με το Τμήμα Μαθηματικών και Στατιστικής του ΠΚ το όλο σύστημα. Είναι απίστευτο να ισχύει αυτό το σύστημα ακόμη, ενδεχομένως διότι ως συνήθως, οι αρμόδιοι δεν θέλουν να αλλάξει κάτι γιατί απαιτεί δουλειά, σκέψη, ανάλυση και διαδικασίες.

    Παρακαλώ όπως προσπαθήσετε επίμονα προς αυτή την κατεύθυνση εφόσον και εσείς συμφωνείτε με τις διαπιστώσεις μου και ζείτε κάθε χρόνο από τόσο κοντά τα αποτελέσματα. Μια τέτοια συνεισφορά, θα είναι πολύτιμη για τα επόμενα παιδιά που θα παρακαθήσουν στις εξετάσεις αυτές.
    Ευχαριστώ

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ