ΕΠΕΙΓΟΝ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2018

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2018 ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ Β ΚΑΙ Γ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ.

ΕΧΕΙ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ , ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ , ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΥΠΟ ΔΥΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

 1. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΘΕΙΣΕ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 2017 , ΣΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ/ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ) ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ.
 2. ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ , ΙΣΟ Ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ/ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ Β Ή Γ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΣΙ – 2017 (ΣΗΜ. ΠΕΡΣΙ , ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Γ ΚΑΤΑΝΟΜΗ)

ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ

 1. ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΦΕΤΟΣ.
 2. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ , ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ , ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ  ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΘΕΣΗ. Η ΘΕΣΗ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ , ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ.
 3. ΤΟ ΤΕΠΑΚ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ , Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΚΥΠΡΟΥ , ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

Διεκδίκηση θέσεων με τη Β΄ Κατανομή από στρατιώτες οι οποίοι παρακάθησαν Παγκύπριες Εξετάσεις το 2017 και είναι έτοιμοι να φοιτήσουν το Σεπτέμβριο 2018
Σύμφωνα με το ΥΠΠ οι φετινές βαθμολογίες των Παγκυπρίων Εξετάσεων (2018) δεν είναι συγκρίσιμες με τις περσινές βαθμολογίες (2017).

Βάσει του πιο πάνω, θα γίνει ξεχωριστή κατανομή για τους στρατιώτες οι οποίοι παρακάθησαν Παγκύπριες Εξετάσεις το 2017.
Σε περίπτωση όπου στρατιώτης έχει ίση ή υψηλότερη βαθμολογία από τον τελευταίο εισακτέο της τελευταίας κατανομής του 2017, του προγράμματος που επιθυμεί να εισαχθεί και έχει παρακαθίσει στα απαιτούμενα μαθήματα του αντίστοιχου επιστημονικού πεδίου, σύμφωνα με τον Οδηγό Παγκυπρίων Εξετάσεων 2017, θα του προσφέρεται αυτόματα η θέση.

Οι βαθμολογίες του τελευταίου εισακτέου εισδοχής του 2017, ανά πρόγραμμα σπουδών, βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα www.ucy.ac.cy/fmweb/announcements.
Η αίτηση μαζί με όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά (αντίγραφο πολιτικής ταυτότητας και Δελτίο αποτελεσμάτων Παγκυπρίων Εξετάσεων 2017 του ΥΠΠ) θα πρέπει να υποβληθούν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο ισόγειο του Κτιρίου Συμβουλίου – Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» (Πανεπιστημιούπολη) από την Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 μέχρι και την Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018, μεταξύ των ωρών 9:00 – 13:00.
Η αίτηση θα πρέπει να υποβληθεί από τον ίδιο τον αιτητή ή από άλλο πρόσωπο με ενυπόγραφη εξουσιοδότηση του αιτητή. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση της πολιτικής ταυτότητας του αιτητή ή του εξουσιοδοτημένου ατόμου που θα υποβάλει την αίτηση.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Π. ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ⇒ΕΔΩ 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΠΑΚ ΠΑΤΗΣΤΕ ⇒ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ , ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ⇒ΕΔΩ

ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ⇒ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018 – ΑΠΑΝΤΑ

xamiloteres_vath.2017

Advertisements

12 σκέψεις σχετικά με το “ΕΠΕΙΓΟΝ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2018”

  1. Μίλησα μαζί τους την Δευτέρα φίλε Λευτέρη. Ανεπίσημα μάλλον ναι. Επίσημα θα βγάλουν ανακοίνωση αυτή την εβδομάδα λόγω του ότι ήταν απασχολημενοι με τις αποφοιτησεις.

 1. Δηλαδή εγώ για παράδειγμα που συγκέντρωσα 18360 μόρια δεν μπορώ να διεκδικήσω θέση στη χημεία που ήταν η πρώτη μου επιλογή στη α κατανομή.??

   1. Αφού η είδηση γράφει ότι πρέπει να πληρώ τις δύο προϋποθέσεις για να εξασφαλίσω θέση άρα δεν μπορώ να διεκδικήσω θέση για 30 μόρια…

 2. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΘΜΟ ΙΣΟ Ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΔΛΔ 18.39. ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟΛΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΟΙΤ. ΜΕΡΙΜΝΑ 22894021 ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΟΡΙΟ ΤΟ 18.39 ΕΧΕΙΣ 18.36 ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΟ ΤΕΠΑΚ ΔΕΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ »ΜΟΡΙΑ» ΑΛΛΑ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s