ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΑΕΙ – ΤΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ 2017

 

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ , ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ,  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΕΙ/ΤΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2017.

ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ WORD ⇓

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΑΕΙ – ΤΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ 2017

ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ⇓

 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2017 – ΑΠΑΝΤΑ

Advertisements

69 σκέψεις σχετικά με το “ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΑΕΙ – ΤΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ 2017”

 1. Χαίρετε. Έχω εξασφαλίσει θέση στο τμημα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Ειμαι στρατιώτης και απολυομαι τον Σεπτέμβρη. Εχω μαζεψει ολα τα σχετικα εγγραφα που χρειάζονται καθως και τις πιστοποιήσεις τους εκτος απο την βεβαίωση του στρατου την οποια θα την παρω αργοτερα. Θα πρεπει να κανω οτιδήποτε αλλο ή απλα θα περιμενω μεχρι να βγουν οι ημερομηνίες για εγγραφη στα ΑΕΙ?

  1. ΑΝ ΈΧΕΙΣ ΌΛΑ ΤΑ ΈΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΆΝΩ ΟΔΗΓΌ ΤΌΤΕ ΘΑ ΠΕΡΊΜΕΝΕΙΣ ΜΈΧΡΙ ΤΑ ΜΈΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙ ΚΆΘΕ ΣΧΟΛΗ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ/ΩΡΕΣ ΕΓΓΡΆΦΩΝ. ΚΑΛΉ ΑΠΌΛΥΣΗ ΦΊΛΕ ΑΛΈΞΑΝΔΡΕ

   1. Καλησπέρα, έχει περάσει ο αδερφός μου στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, δεν έχουν βγει οι ημερομηνίες εγγραφής, όμως πρέπει να κλείσουμε τα εισητήρια, ποια είναι η καλυτερη ημερομηνία σύμφωνα με την γνώμη και την γνώση σας για να πάμε?
    Eυχαριστώ εκ των προτέρων

 2. Γεια σας. Εχω καποιες αποριες σχετικα με τα εγγραφα που θα χρειαστω κατα την εγγραφη στα ελλην. πανεπ. Αλλο πραγμα η επικυρωση απο την αρμοδια αρχη κι αλλο η διαδικασια apposille; Mπορειτε να μας πειτε που θα παρουμε το καθε εγγραφο ξεχωριστα; Εχω συγχυστει. Ευχαριστω πολυ.

 3. ειμαι στρατιωτης και θα απολυθω τον αυγουστο του 2018. στην περιπτωση που εξασφαλισω θεση σε καποιο ελληνικο πανεπιστημιο ποτε πρεπει να κανω εγγραφη; εδωσα στις παγκυπριες ιουνιου 2017

 4. Η κορη μου πέρασε Κύπρο προδημοτική και θέλει να κάνει και τρίτη κατανομή αγγλική φιλολογία. Ο γενικός βαθμος προσβασης της είναι 17,758 Εχει πιθανότητες να μπει στην γ κατανομή στα αγγλικά? Χωρίς να θέλω να σας επηρεάσω στην απάντηση σας, η διαφορά της από τον τελευταίο που εισήχθη στην σχολή αυτή είναι 14 μόρια. Χωρίς βέβαια να είμαι και εντελώς σίγουρη γιαυτο έπειτα από ένα προχειρο υπολογισμό που έκανα. Συγχαρητήρια για την προσφορά σας στην Παιδεία του τόπου και προς εμάς τους γονείς ιδιαίτερα. Νάστε πάντα

  1. ΦΊΛΗ ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΆ ΣΟΥ ΛΌΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΊΔΩ . Η ΚΌΡΗ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΑΓΓΛΙΚΉ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ Γ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΡΧΊΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ. ..

 5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ!!!
  ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΕΜΠ ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ?

  1. ΦΙΛΕ/Η ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΆ ΣΟΥ ΛΌΓΙΑ.
   ΟΙ ΕΓΓΡΆΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ (ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ/ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ) ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΠΆΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 20 ΜΕ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.
   ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΙΚΡΉ ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΑ, ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ (ΜΑΚΑΡΙ).
   ΤΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ ΕΓΓΡΆΦΩΝ ΤΟ ΟΡΊΖΕΙ ΤΟ ΥΠ ΠΑΙΔΕΊΑΣ ΕΛΛΆΔΟΣ, ΑΛΛΆ ΚΆΘΕ ΣΧΟΛΗ ΟΡΊΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΈΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ / ΩΡΕΣ.
   ΠΈΡΣΙ Η ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΒΓΉΚΕ ΜΈΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 6. Για τους στρατιώτες η θέση είναι κρατημένη για ένα χρόνο αυτόματα η πρέπει να ακολουθήσουμε κάποια διαδικασία για να την κρατήσουμε;

  Ευχαριστώ προκαταβολικά

 7. κ. Μάριε γειά σας, ήθελα να ρωτήσω το εξής:
  Όταν ένας φοιτητής ο οποίος κρατεί και τις δύο θέσεις (Κύπρο & Ελλάδα) μέχρι να αποφασίσει, αυτό δεν είναι άδικο για κάποιο άλλο φοιτητή ο οποίος έκανε αίτηση για γ κατανομή και περιμένει να πιάσει θέση; Αν δεν καινοθεί η θέση στο Π.Κ πως μπορεί το Πανεπιστήμιο να το μνωρίζει και να δώσει την θέση στη γ κατανομή;
  Επίσης έχω ακούσει ότι το Π.Κ στη γ κατανομή ΜΟΝΟ 3 θέσεις στη ΙΑΤΡΙΚΗ θα παραχωρήσει. Έχετε κάτι υπόψιν;

  1. ΦΙΛΕ/Η ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΣΤΗΝ ΚΎΠΡΟ ΔΕΝ ΧΆΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΆ ΘΕΣΗ .ΚΑΙ ΤΑ ΔΎΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΛΟΎΝ ΦΟΙΤΗΤΈΣ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΗΝ Γ ΚΑΤΑΝΟΜΗ , ΕΦΌΣΟΝ ΠΡΟΚΎΨΟΥΝ ΚΕΝΈΣ ΘΈΣΕΙΣ.
   ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΉ ΠΈΡΣΙ ΈΔΩΣΑΝ 18 ΘΈΣΕΙΣ ΣΤΗ Γ ΚΑΤΑΝΟΜΗ. ΦΈΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΊΖΩ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ.

 8. Ευχαριστώ κ. Μαριε, όμως κάνω ένα άλλο συλλογισμό…
  Πέρσι το Π.Κ έδωσε 18 θέσεις στη γ κατανομή και ο τελευταίος περνούσε στη ΙΑΤΡΙΚΗ με 19.11 φέτος που έπεσαν οι βάσεις θα διαθέσει περισσότερες θέσεις και θα κατεβάσει την βάση κάτω απο το 19.00 ;

  1. ΟΧΙ. Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ – ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ – ΤΟ 19.15. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ , ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.
   ΕΝΑ ΥΠΕΡΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ 19.09 , ΔΛΔ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 19.1. ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10% , ΜΑΚΑΡΙ , ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ.

 9. Πως μπορώ να κρατήσω απλά την θέση μου στην Ελλάδα; αποφάσισα ότι θα είμαι δοκιμαστικά Αγγλία ένα χρόνο όμως αν δεν μου αρέσει δεν θέλω να ξαναδωσω Παγκύπριες το να κάνω;
  Ευχαριστώ

  1. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΉ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΊΛΗ ΑΝΝΑ.
   ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΕΣΎ, ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΆΠΟΙΟΝ ΆΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΆΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΉ.
   ΜΕΤΆ Η ΘΈΣΗ ΚΡΑΤΕΊΤΑΙ ΓΙΑ ΈΝΑ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΧΡΌΝΟ.

   1. ΠΑΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΧΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 10. φιλε πριν να πανε στην γραμματεια της σχολης δεν πρεπει να πανε σε ενα κεντρο εξυπηρετησης του πολιτη να κανουν τιν διαδικασια APOSTEILE ή δεν χρειαζεται αυτό;

  1. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΆ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΉΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ »ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ/ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ».
   ΕΜΕΊΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΓΡΑΦΉ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. ΜΆΛΛΟΝ ΘΑ ΠΆΜΕ – ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ- ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΏΝ ΜΕΤΆ ΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΒΆΛΟΥΜΕ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΈΓΓΡΑΦΑ. ΟΠΩΣ ΚΆΝΑΜΕ ΠΈΡΣΙ ΔΛΔ

 11. ΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ?

  1. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΘΕΣΗ , ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ‘Η ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

 12. Yia sas ,
  O yios ehi perasi sta Trikala tora kani to strato tou . To 2018 tha apolithi. Pos mporoume ke pote mporoume na kanoume aitisi gia tin B katanomi sta panepistimia tis ellads.
  Gia na kani tin idia spoudi apla se allo meros tis elladas» px» Komotini, ,Athhna,Serres.. Ginete gia tous kyprious?

  1. ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ Β ΚΑΤΑΝΟΜΉ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ. ΑΝ ΕΝΝΟΕΊΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΉ, ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΊ ΠΡΏΤΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΠΈΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΑΊΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΉ. Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΉ ΙΣΧΎΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΎΤΕΡΟ ΕΤΟΣ.

  2. Gia sas,
   To paidi mu ine stratiotis. Perase Trikala. H adelfi tou spoudazi AΠΘ .Mporoyme na kanume metagrafi na paei eki pou ine i adelfi tou? Pote prepi na gini avti i metagrafi ke pou tha apotathume? Telioni to strato September 2018.

   1. ΦΊΛΗ HAD ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ.
    Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΌ, ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΉ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΤΡΊΚΑΛΑ, ΤΟΝ ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2018 ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΖΗΤΉΣΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΉ. ΑΝ ΙΣΧΎΣΕΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΌ ΣΎΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΑΊΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΜΆΙΟ ΤΟΥ 2019 . ( ΌΧΙ ΤΟΥ 2018)

   2. Gia sas , signomi pou sinehuzw tin arotisi tis metagrafis..
    Giati fetos ginonte ton october i aitisis metagrafes. ?? Ara emis tha kanume tin aitisi metagrafis ton october tou 2018 sti sholi pou tha grfti sta trikala otan pame ton september 2018? Ke ton maio tou 2019 ine alli aitisi? Sinhistika ligo zitw signomi.

 13. Για πόσο καιρό μπορεί κάποιος να κρατήσει την θέση του στα Πανεπιστήμια της Ελλάδος? Και πρέπει να γίνει η εγγραφή πρώτα για να κρατηθεί η θέση?

  1. ΠΡΈΠΕΙ ΠΡΏΤΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΉ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΜΕΤΆ Η ΘΈΣΗ ΚΡΑΤΕΊΤΑΙ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΚΆΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ.
   ΕΠΕΊΔΗ ΜΆΛΛΟΝ ΈΧΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΡΆΦΕΣ, ΔΙΚΑΙΟΎΣΑΙ ΈΝΑ ΜΉΝΑ ΠΑΡΆΤΑΣΗ ( ΜΈΧΡΙ ΤΈΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΉ ΕΚΠΡΌΘΕΣΜΑ.

 14. Καλησπέρα σας. Ο γιος μου έχει εξασφαλίσει το 2017 θέση στην Νομική Κομοτηνής. Δυστυχώς δεν έχει τυπώσει τη βεβαίωση μιας και δεν θα έκανε εγγραφή αφού πήγε φαντάρος. Τώρα που αρχίσαμε να μαζεύουμε τα δικαιολογητικά, δεν μπορούμε να το τυπώσουμε. Το σύστημα δεν μας αφήνει και γράφει 2018. Μήπως γνωρίζετε πως μπορώ να μπω στο σύστημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σου

  1. Φιλη Εμιλια αδικα ανησυχεις. Δεν χρειάζεται το χαρτί αυτό . Μόνο αν κατά την εγγραφή ,από λαθος , δεν βρίσκουν το όνομα του.
   Πάντως μπορούν να σας το τυπωσουν στο υπ. Παιδειας στην Λευκωσία

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s